به گزارش وب سایت Trade road,گردو یکی از اقلام صادراتی ایران به کشورهای خلیج فارس و کشورهای شمالی ایران میباشد . ایران از تولید کنندگان اصلی گردو در آسیای شرقی است. تعداد کشورهای کمتری وجود دارد که می توانند با سرعت و مقدار بسیار بالایی این مادهدغذایی را تولید کنند. مصرف گردو به خاطر خاصیت دارویی و همچنین مواد آلی و ویتامین هایی که در آن فراوان است در سرتاسر کشور های
مختلف به ویژه کشورهای شمالی ایران همچون آذربایجان ،ترکمنستان ،قزاقستان، روسیه و حوزه بالکان همچون ترکیه ،ارمنستان و گرجستان، اوکراین و همچنین در برخی از کشورهای اروپایی از آن استفاده های دارویی و خوراکی می کنند. از گردو به عنوان پودرگردوی، خرد شده گردو در مواد غذایی و ی در ساخت انواع غذاهای سنتی و مدرن، ساخت انواع کیک و فرآوردههای لبنی بسیار پرکاربرد است و ارزش غذایی آن برای بسیاری از مردم در سرتاسر کشور و کشورهای مختلف آشکار می باشد. کشور آمریکا نیز گردو های صادراتی که به اروپا وارد میشوند را دوباره خریداری میکند و با بسته بندی اروپایی وارد بازار کانادا ،استرالیا، آمریکا می شود .کشورهایی همچون هند و چین از واردکنندگان اصلی گردوی ایران به شمار میآیند واز آن برای ساخت انواع داروها ساخت انواع روغن های گیاهی استفاده می کنند