فرید محمدی هستم. در زمینه معرفی تجار بین المللی و صادرات محصولات ایرانی به کشور های عربی و همسایه در خدمتم : 09187654159

به گزارش وب سایت  Traderoad,در چند دهه اخیر واردات اپال روند صعودی داشته و واردات آن به کشور با قدرت بیشتری در حال رشد است. البته ساخت اپال های مصنوعی چینی برای افرادی که قدرت خرید بالایی ندارند نیز وارد ایران شده است اما موضوعی که دنبال میکنیم مربوط به واردات اپال اصل از کشور های تولید کننده و استخراج کننده می باشد. اپال کاربرد بی کرانی در صنعت گوهرشناسی و جواهر سازی دارد و به خاطر بازی نور و رنگ در این سنگ شگفت انگیز بازار مصرف آن تمامی ندارد. کشور استرالیا بزرگترین استخراج کننده سنگ جواهر و گرانبهای اپال است.

اپال هاسی استرالیا معمولا به صورت گوی های سنگی شکل گرفته اند و یا در لا به لای رگه های سنگی شکل میگیرند. میتوان بیش از 10 رنگ را در این نوع اپال مشاهده کرد. اما یکی دیگر از اپال های وارداتی به ایران اپال پاکستان آن هم با رنگی قرمز آتشین است که آن هم بازار بسیار داغی در ایران دارد و بازار وسیعی را موازی با عقیق سرخ در پیش رو دارد. اپال در کنار طلای سفیو و زرو و همچنین نقره در ترکیب جواهرآلات در پشت ویتریت های طلا فروشی چشم هر ببیننده ای را به خود خیره میکند.

سنگ قیمتی اپال نیز همچون سنگ های قیمتی دیگر به شمایل محتلفی وارد بازار مصرف شده و نسبت به سنگ های قیمتی دیگر از ارزش بیشتری برخوردار است . 

میتوان بیش از 10 نوع اپال در دنیا معرفی کرد. بیشتر این نوع اپال ها در ایران موجود است و بازار مصرف بزرگی را در ایران ایجاد کرده است .